Current / Upcoming

The Internationals, του Jeton Neziraj
11/2-12/3

Τι γεύση έχει ο βανίλλα τσάι λάτε στην Πρίστινα; Τι είπε στο τηλέφωνο η Μητέρα Τερέζα στον Μπιλ Κλίντον; Πόσο δύσκολο είναι να αγοράσει κανείς ένα νεφρό; Πού ήταν η Μαντλίν Ολμπράιτ όταν έπεσε η πρώτη βόμβα στη Σερβία; Κι αν το νεφρό ανήκει στην Μαρίνα Αμπράμοβιτς; Γνωρίζετε πώς δημιουργήθηκε το Κόσοβο;

Ο χώρος τέχνης 1927, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο του Κοσοβάρου Jeton Neziraj, ενός απο τους σημαντικότερους Βαλκάνιους θεατρικούς συγγραφείς, του οποίου το έργο “σε καθε του αποστροφή μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εφησυχασμό μας” (Los Angeles Times). Μια αναρχική, ανελέητη σάτιρα για τον πόλεμο, το ‘έθνος’, αυτούς που χάνουν κι αυτούς που κερδίζουν.

Ο Jeton Neziraj είναι διευθυντής του  Qendra Multimedia και έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου του Κοσόβου. Εχει γράψει πάνω απο 20 έργα που έχουν παρουσιαστεί σε πάνω απο 50 παραγωγές διεθνώς, και έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί σε περίπου 15 γλώσσες ενώ το έργο του έχει βραβευτεί σε φεστιβάλ ανα την Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Guardian: “Τα έργα του Jeton Neziraj είναι άγρια, ασεβή και παράλογα. Παραπέμπουν στον Ιψεν, το Μολιέρο και τον Κάφκα” . Το Γερμανικό θεατρικό περιοδικό Theater der Zeit και ο ραδιοφωνικός σταθμός Deutschlandfunk Kultur τον έχουν αποκαλέσει “Κάφκα των Βαλκανίων”. Εχει λάβει το βραβείο 2020 Europe Culture Award και πολλές άλλες διεθνείς διακρίσεις και βραβεία. (www.qendra.org).

Σκηνοθεσία: Ακτίνα Σταθάκη
Παίζουν: Αναστασία Κατσιναβάκη, Βιβή Πέτση, Αριάννα Χατζηγαλανου

Ημέρες κ Ωρες παραστάσεων:
11/2 έως 12/3 κάθε Σάββατο και Κυριακή
Ωρα Εναρξης: Σάββατα 9μμ, Κυριακές 7.30μμ
Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/the-internationals-tou-jeton-neziraj/?fbclid=IwAR1R2Rx98biZbvxOm2VfU8kpMtjFZeReRqWnLaz-IFFIfPh9S-DChl0I-Ug

Σύγχρονος χορός: Empty Skies της Maayan Liebman-Sharon
28 & 29/1

“Στο παρελθόν, δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα πουλιά. Το ενδιαφέρον μου ξεκίνησε το 2019, αφού διάβασα ένα άρθρο για την εξαφάνιση των ωδικών πτηνών στο Ισραήλ. Ως χορογράφο, τα πουλιά με ελκύουν και εμπνέουν μεγάλη περιέργεια μέσα μου από την προοπτική της κίνησης και του χώρου. Έμαθα να αναγνωρίζω τα καλέσματά τους – του Αιγίθαλο, του Κότσυφα, του Τσαλαπετεινού και του Μελισσοκόρου, για τον οποίον φυτέψαμε θάμνους στον κήπο μας, τα άνθη του οποίου παράγουν νέκταρ, κάτι που του αρέσει να πίνει. Άρχισα να παρακολουθώ τις αλλαγές στις εποχές κατά τη διάρκεια του έτους, για παράδειγμα, την εποχή του ζευγαρώματος, κατά την οποία αρχίζουν να τραγουδούν. Έμαθα να διακρίνω τα αρσενικά από τα θηλυκά και εντόπισα την εμφάνιση κάθε νέου πτηνού. Ερωτεύτηκα ολοκληρωτικά τα πτηνά.

Ο βασικός λόγος για την εξαφάνιση των πτηνών είναι ο αστικός τρόπος ζωής, εντός του οποίου, ο συνωστισμός των ανθρώπων λαμβάνει χώρα σε φυσικά περιβάλλοντα. Η πόλη απαιτεί τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, τη διάνοιξη δρόμων και ως εκ τούτου, μένει λιγότερος χώρος για τα ζώα και τα πουλιά. Μπορούμε να προσθέσουμε υποδομές που είναι ιδιαιτέρως βλαβερές για τα πτηνά -ηλεκτρικά καλώδια, ηλεκτρικές σωλήνες και ανεμόμυλοι. Θέλω να εφιστήσω την προσοχή του κοινού ως προς τον κίνδυνο εξαφάνισης που υπάρχει για πολλά είδη πτηνών και να τους κάνω να ακούσουν τα τραγούδια τους.”

Χορογραφία: Maayan Liebman-Sharon
Χορεύτρια, Συνδημιουργός: Maya Popova 
Πρωτότυπη Μουσική: Boaz Bentu
Κοστούμια: Yarden Peikin

Το έργο δημιουργήθηκε ως κομμάτι του προγράμματος Ανταλλαγής της Ιερουσαλήμ μεταξύ του Οίκου Χορού Machol Shalem και του Κέντρου Χορού Zagreb στη Ζάγκρεμπ της Κροατίας, τον Φεβρουάριο του 2020.

Η περφόρμανς παρουσιάζεται σε συνδυασμό με ξενάγηση στην έκθεση LAND RIGHTS τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

Σάββατο 28/1 στις 9μμ
Κυριακή 29/1 στις 7μμ και στις 8.30μμ
Είσοδος: 10 ευρώ
Κρατήσεις: 1927bts@gmail.com | 2114140970

Η Maayan Liebman-Sharon είναι χορογράφος με βάση την Ιερουσαλήμ.
Κατέχει προπτυχιακό τίτλο στο Χορό και Μεταπτυχιακό τίτλο στη χορογραφία από την Ακαδημία της Ιερουσαλήμ. Η δουλειά της Maayan έχει παρουσιαστεί στο Ισραηλινό Φεστιβάλ, Machol Shalem Jerusalem International Dance, Κέντρο Χορογραφίας, Hazira – Dance Arena, Κέντρο Χορού Zagreb, και μουσεία όπως το Μουσείο του Ισραήλ, το Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ, το Μουσείο Μουσουλμανικής Τέχνης, και το Μουσείο της Μόσχας, μεταξύ άλλων. Η Maayan ήταν ιδρύτρια του Προγράμματος Ma’amakim του Αμερικάνικου Κέντρου το 2017-2018, το οποίο παρείχε καλλιτεχνική καθοδήγηση για καλλιτέχνες του χορού. Υπήρξε η καλλιτεχνική διευθύντρια των πρωτότυπων δημιουργιών το 2019, που έκαναν πρεμιέρα στη Διεθνή Εβδομάδα Χορού της Ιερουσαλήμ στον Οίκο Χορού Machol Shalem. Την ίδια χρονιά, επιμελήθηκε τις προ-πρεμιέρες του προγράμματος χορού στην Biennale της Ιερουσαλήμ, σε συνεργασία με τον Οίκο Χορού Machol Shalem και την Biennale.

Εκθεση: LAND RIGHTS (part 1)
11/11- 11/12

“Θα έρθει μια μέρα που η αποτυχία του νομικού μας συστήματος να αναγνωρίσει το δικαίωμα ενός ποταμού να κυλά, να εμποδίσει πράξεις που απορρυθμίζουν το κλίμα της Γης, να επιβάλλει το χρέος να σεβόμαστε την εγγενή αξία και το δικαίωμα στην ύπαρξη όλων των μορφών ζωής, θα είναι τόσο κατάπτυστη όσο το οτι έχουμε επιτρέψει άνθρωποι να πωλούνται και να αγοράζονται.” (Corman Cullinan: Wild Law, A Manifesto for Earth Justice)

Μέσω φωτογραφιών, βίντεο και εικαστικών/ακουστικών εγκαταστάσεων, η έκθεση LAND RIGHTS (μέρος 1ο) καταπιάνεται με το ζήτημα της περιβαλλοντικής καταστροφής και εγείρει το θέμα των δικαιωμάτων της γης/επι της γης: τι μορφές παίρνει η μαζική καταστροφή της φύσης, πώς μπορούμε να την ανασχέσουμε και ποιά θεώρηση της φύσης μπορούμε να αντιτάξουμε στην καταστροφική Δυτική προσέγγιση που αιώνες τώρα την αντιμετωπίζει αποκλειστικά ως αντικείμενο προς εκμετάλλευση;

Η έκθεση περιλαμβάνει το φωτογραφικό έργο του διακεκριμένου Περουβιανού φωτογράφου Μusuk Nolte που καταγράφει την πρόσφατη καταστροφική διαρροή πετρελαίου στις ακτές της Λίμα, το έργο του βραβευμένου Τσέχου φωτογράφου David Tesinski απο τα περιβαλλοντικά κινήματα στην Ευρώπη και τον Αμαζόνιο, την κολλεκτίβα Ozhope απο το Μαλάουι των οποίων το έργο κινείται μεταξύ περφόρμανς και φωτογραφίας, της μουσικού Manja Ristic (Σερβία/Κροατία) που μετουσιώνει σε ηχητικά τοπία την καταστροφή του θαλάσσιου βυθού στην Αδριατική
καθώς και βίντεο και εικαστικές εγκαταστάσεις των Sonya Rademeyer (Νότιος Αφρική), Κατερίνα Καρατζαφέρη (Ελλάδα), και Edith Brunette & Francois Lemieux (Καναδάς).

Η έκθεση αποτελεί μέρος μίας σειράς δράσεων πάνω στο θέμα των δικαιωμάτων της γης που θα διαρκέσει όλο το χρόνο στο 1927 και περιλαμβάνει περφόρμανς, εκθέσεις και ομιλίες. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.1927online.art.blog

Εγκαίνια έκθεσης: 11/11/2022, ώρα 18:00
Διάρκεια έκθεσης έως 11/12/2022
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευές 18:00-21:00, Σάββατα και Κυριακές 15:00-19:00
1927 Art Space, Κυψέλης 35, 1ος όροφος
Πληροφορίες: 2114140970, 1927bts@gmail.com

Open Process:
Open Process is a series of informal presentations of in-progress work. Artists are given time and space to present work at any stage and get feedback from the audience without the pressure of the final, polished result. Open process is open to all artists and disciplines. Interested artists can email us at 1927bts@gmail.com to schedule an open process presentation of their work.

PAST:

Αναλόγιο: Μία ιστορία έρωτα και ποδοσφαίρου του Μικέλε Σαντεράμο
5/11, 20:30

Σε μια φτωχική κωμόπολη της Νότιας Ιταλίας, οι κοινότητες των κατοίκων, Ιταλών και μεταναστών οργανώνουν το πρώτο λαθραίο Μουντιάλ του κόσμου: ο νικητής θα έχει τον έλεγχο της περιοχής για ένα χρόνο. Καθώς στήνονται οι ομάδες και οργανώνονται αγώνες ανάμεσα στους Λίβυους, Μαροκινούς, Κινέζους, Ιταλούς και Βραζιλιάνους, ένας Ιταλός παίκτης ερωτεύεται μία κοπέλα απο την Ινδία. Ο έρωτάς τους θα συγκρουστεί με τους νόμους της μαφίας, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές τους.

Τhe Suit: μία χορογραφική ξενάγηση της Ori Lenkinski

20/9, 21:00

Το 1962, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Τζάκι Κένεντι προσκάλεσε τις τηλεοπτικές κάμερες στον Λευκό Οίκο, σε μία ξενάγηση των ανακαινίσεων που έγιναν με πρωτοβουλία της, η οποία έμελλε να μείνει στην ιστορία. Με την κίνηση αυτή η Τζάκι Κένεντι άλλαξε τον τρόπο που γίνεται αντιληπτός ο ρόλος της “πρώτης κυρίας”. Το 2022, οπλισμένη με ένα ροζ ταγέρ (όχι Σανέλ) η Ορι Λενκίνσκι συγκεντρώνει μέσα της τις δυνάμεις της Τζάκι για να οδηγήσει το κοινό σε μια ξενάγηση του εδώ και του τώρα.

Σύλληψη/χορογραφία/ερμηνεία: Ορι Λενκινσκι
Μουσική: Chubby Checker, Pablo Casals
Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι: Rachel Erdos, Renana Raz, Ofer Amram
Πρεμιέρα: Intimadance 2019, Tmuna Theater

Residency: Ada Vilaro
June 5-12. Public presentation: Friday June 10th, 8.30pm

Catalan performer Ada Vilaro works on her new piece S. O. S a visual poem exploring climate change. The work has been supported by Fira Tarrega, Institut Ramon Llul and Sala Beckett. The residency is supported by the Institut Ramon Llul.

Residency: Shaymaa Shoukry & Ahmed Saleh: Womb

April 11-21. Public Presentation: April 20th, 8pm

Working through/on/from/with the center, the womb, the pelvis, the Dantian, the origin of life force, the cocoon from which creativity emerges, the space of power manifestation, the space of storing and offering vital energy. Crafting a duet between the music and the belly, exploring how time and space can shift through music and the pelvic movement allowing a travel through a number of indigenous cultures, connotations, traditional and contemporary dance styles. Talking about physical freedom , the body of a woman and censorship.

Decolonizing Salon / Σαλόνι Αποαποικιοποίησης

Εκθεση αφίσας. 17, 18, 25 και 26 Μαρτίου. Σε συνεργασία με το Decolonize Hellas.

Το 1927 art space φιλοξένησε την Έκθεση Αφίσας, την καταληκτική εκδήλωση του Σαλονιού Αποαποικιοποίησης, το οποίο οργανώθηκε σε συνεργασία με το Decolonize Hellas. Στο πλαίσιο του Σαλονιού, καλλιτέχνες από όλα τα πεδία διαμόρφωσαν μία ομάδα εργασίας και διερωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, για τη θέση της τέχνης μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των νεοφιλελεύθερων, νεοαποικιακών πολιτικών και κοινωνικών επιλογών. Η τέχνη της αφίσας επιλέχθηκε ως η πλέον κατάλληλη για ευαισθητοποίηση, προπαγάνδα και παρακίνηση σε δράση. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τόσο έργα που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες του Σαλονιού από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, όσο και έργα που αποτέλεσαν μέρος της έρευνας που υλοποίησαν.

Borders | Borderlands | Crossings
Εκθεση φωτογραφίας και βίντεο (Νοε 2021- Φεβ 2022)

Κατά το σχεδιασμό της έκθεσης μας απασχόλησε η διερεύνηση της έννοιας των συνόρων ως ιστορικών και πολιτικών κατασκευών. Μας ενδιέφερε η έννοια του συνόρου αφενός ως διαχωριστικής γραμμής, που ορίζει το δικαίωμα στο ανήκειν και στην κινητικότητα προασπίζοντας εθνικά και συλλογικά αφηγήματα, και αφετέρου ως ενός μη-τόπου αέναης διάσχισης και συγκρότησης της ανθρώπινης ζωής ως “γυμνής ζωής” κατα τον Αγκάμπεν, που μας εγκαλεί να επαναπροσδιορίσουμε την αξία της. Περιλαμβάνονται έργα τών: Λουίζα Βραδή, Doris Hakim, Frank Holbein, Ελευθερία Κατσάνου, Uzoma Orji, Reuben Ross, Luciano Scherer & Maira Flores, Σαπφώ Ταβούτη, Μυρτώ Φουστέρη, Waterwell, Haya Zaatry.

Necropolis: Arkadi Zaides residency στο 1927 art space

1-15 Νοεμβρίου 2021. Ανοιχτή παρουσίαση στις 14/11.

Necropolis: Χορογραφία- Ντοκιμαντέρ:

Στο έργο του, ο χορογράφος Arkadi Zaides ερευνά τις δυνατότητες της χορογραφίας να συνδεθεί με τα επείγοντα ζητήματα του καιρού μας, μέσω της χρήσης αρχειακού υλικού. Για περίπου έναν αιώνα, το θέατρο ντοκυμανταίρ καταπιάνεται με δεδομένα και πληροφορίες πριοκειμένου να αναλύσει συγκεκριμένα γεγονότα και φαινόμενα. Εικαστικοί και κινηματογραφιστές επίσης έχουν ακολουθήσει αυτή την πρακτική και έχουν καταδείξει πώς η πληροφορία μπορεί να αλλοιωθεί ή να αμφισβητηθεί. Ο τομέας της χορογραφίας, οδηγείται συχνά απο κριτική σκέψη αλλα μέχρι πρόσφατα οι δημιουργοί μοιάζει να διστάζουν να αναμετρηθούν με επίκαιρα πολιτικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, η χορογραφία έχει τη δυνατότητα να συνυφάνει την πληροφορία με τις ενσώματες πρακτικές προκειμένου να διερωτηθεί πάνω στην κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Στην παρουσίαση αυτή, ο Αrkadi Zaides θα μοιραστεί την πρακτική του της χορογραφίας-ντοκουμέντο, επικεντρώνοντας στην τελευταία του δημιουργία NECROPOLIS και το residency που πραγματοποίησε στην Ελλάδα προσκεκλημένος του 1927 art space.

H φιλοξενία του Arkadi Zaides πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας Between the Seas Residency και της έκθεσης Borders | Borderlands | Crossings που ξεκινά στο 1927 στις 19 Νοεμβρίου. Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Madder and Madder and Hotter and Hotter: Η εξέγερση για τον George Floyd / The George Floyd Protests

Photo exhibition. 19/5-19/6 2021

Acts of Disobedience | Πράξεις ανυπακοής
Public discussions between culture professionals and activists in Greece and abroad.

March 12: Mike Van Graan (watch video)

March 19: Sara Barros Leitao and Diana Malaj (watch video)

March 29: Haya Zaatry, Igal Ezraty and Sinai Peter (watch video)

April 8: Decolonize This Place (watch video)

Workshop: Moving pictures in theatre and on stage: Form, content and purpose
Instructor: Nimrod Zin
Tuesdays 9/3 to 13/4 (6 sessions). 18:30-20:30

O καλλιτέχνης της πείνας | A Hunger Artist
28 Νοεμβρίου-20 Δεκεμβρίου.

Ενα κείμενο του Φράντς Κάφκα, ερμηνευμένο τηλεφωνικά απο τους ηθοποιούς: Ακτίνα Σταθάκη, Γιούλη Τσαγκαράκη, Τίνα Γιωτοπούλου, Κατερίναα Λούβαρη-Φασόη, Βέρα Λάρδη, Βαγγέλη Βογιατζή. Διαρκεια: 30 λεπτά. Τα χρήματα απο τις εισφορές του κοινού διατέθηκαν για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Αλλος Ανθρωπος.

For passersby: Vista Latina
A photo exhibition projected on the main windows of 1927 art space and NOUCMAS gallery
June 19-21 2020

The pandemic forced many small independent spaces to close their doors to the public. As the cultural life of Athens is gradually, reluctantly, resuming, we – artists, curators, arts programmers that work in those spaces – are called to redefine our connection to the audience: who do we make art for? with whom and how do we share our work? how can we, under the current circumstances, renew our connection to the communities in which we live and create? In an attempt to address those questions and driven by the desire to reactivate our closed spaces, we came up with the idea of a photo exhibition dedicated to the passersby: an exhibition that will be projected on our windows and storefronts so that it’s visible to the city’s passengers. That will be shared between two spaces in Kypseli (1927 and NOUCMAS) so that people can enjoy it in different parts of the neighborhood as they walk around.

February 2020:

Open process: Border Patrol by Avital Barak (Resident researcher).

Over the last ten years, Barak Avital’s intellectual, curatorial and production activities have focused on her interest in different perspectives on movement and performance and different variations of resistance: in art, in theory and as political action. The global refugee crisis was one motivation, the Israeli occupation of the Palestinian territories and its movement restriction regime another, to explore the way mechanisms of power control and manipulate human movement in public spaces and its effect on our global and local political and economic situation. The medium of expression changes every time, but her motivation remains constant: to expose the political gestures that irrupt when movement hits an obstacle, to learn from them and transform them into action in the world. During her residency in Athens, Avital explored public space and mobility in Athens, in the current political context. At the end of her residency she presented her research alongside with her previous work “Border Patrol”.

Performance: Trans/mission by Visoes Uteis (Portugal).

Trans/Mission is a hybrid show, mixing theatre and music, in which the artistic collaborative process is used as a reflection of a national identity that seems incapable of mobilizing and inscribing itself in history. Humor is the tool used to explore the tension between thinking and acting, and the apparent incapacity to move on from an accurate diagnosis to a concrete change.

November 2019:

Open Process: PM3900932 – a lecture performance about an exhibition about a boat about a shipwreck.

On April 2019, the Venice Art Biennale announced the inclusion in its curated program of the exhibit Barca Nostra under the artistic leadership of the Swiss-Icelandic artist Christoph Buchel: Barca Nostra consists of the public exhibition of a fishing boat that sank in the Mediterranean sea in April 2015 leading to the death of about 1000 migrants. The exhibition of the boat in the context of the Biennale resulted in a variety of reactions, both positive – by those who believe that the exhibit serves as a reminder of the tragedy and collective responsibility — and negative, by those condemning the work for exploiting migrant deaths for the artist’s own promotion and visibility. Using a variety of texts (from press releases, to arts criticism, social media posts, scientific research and poetry) researcher/performer Aktina Stathaki attempts to reconstruct the history of this boat (as a historical object and as an artefact) and ask: what are the moral limitations of art when dealing with collective trauma? what is the purpose of memorialising an ongoing tragedy and how does it shape our perception of facts and our apprehension of human life?

Discussion: Thawra! Acts of political resistance in Lebanon.

THAWRA means revolution in Arabic. It is the powerful slogan being chanted across Arab cities for the last decade. On October 17th , almost half the population of Lebanon went to the streets to demand the resignation of the government, resulting in what is what became the largest leaderless and spontaneously organized revolution in the country’s history. On November 8th, Between the Seas and LOOP joined forces in order to deliver Athenian audiences a more in-depth understanding of the situation in Lebanon, focusing on the women’s role in the revolution, mass media coverage, and the responses of cultural and academic institutions. Featuring speakers based in Athens and Beirut, this informal event will be coordinated by LOOP co-founder Doreen Toutikian.

October 2019:

Residency and Open Process Presentation: Leyla Rabih: Traverses (France/Syria)

French-Syrian director and dramaturge Leyla Rabih, Between the Seas resident artist in October, presented her research on her work in progress Traverses. Based on interviews with Syrian refugees across Europe, Traverses raises questions on how displacement shapes individual and collective identities and how the refugees’ testimonies can be synthesized into a theatrical narrative. More on Traverses: https://www.traverses.eu/

September 2019:

Residency and Open Process presentation: Antigones de Mallorca

Resident artists from Spain Jaume Miro, Jenny Vila and Aina de Cos, presented their research on Antigones de Mallorca: an international project the looks into the Antigone myth through the lens of contemporary dictatorships in different parts of the world. The team takes the Spanish civil war as its starting point to talk about the process of identifying the war’s disappeared. Guided by testimonies and theatrical texts from Sophocles, Aeschylus and contemporary Catalan writer Salvador Espriu, the team asks questions on the political residues of dictatorship on following generations and the responsibility towards memory and history. While in Greece the team researched Greek archives and testimonies in order to include them in the final dramaturgy of the play.

Workshops:

Throughout the fall we organized workshops on documentary theatre writing (with Jaume Miro); promotion of artists’ work to international markets (with Jenny Vila); and techniques on writing artistic proposals (with Aktina Stathaki).

 

 

 

Advertisement